Multitalentti Saara Lost in Musicin pääesiintyjäksi! Kaupunkifestivaali valtaa Tampereen lokakuussa.

Tamperelainen kaupunkifestivaali Lost in Music järjestetään lokakuussa kaupungin kuumimmissa elävän musiikin ravintoloissa. Musiikki & Media -ammattilaistapahtumaan kuuluvan kaikille täysi-ikäisille avoimen juhlan tapahtumapaikat ovat Pakkahuone, Klubi, Telakka, Dog's Home, Jack the Rooster, Olympia, Doris, Bar Passion, O’Connell’s ja TTT-klubi.

Yhdennentoista Lost in Musicin odotetuin esiintyjä on Youtube-tähti, multitalentti Saara, jonka viimeisin single Superpowers on soinut Spotifyssä yli 4 miljoonaa kertaa. Vahvassa kansainvälisessä nosteessa oleva Saara astuu ensimmäistä kertaa lavalle Tampereella Lost in Musicissa. Muita ensimmäisessä vaiheessa julkistettavia akteja ovat mm. kansainvälistä suosiotaan koko ajan lisäävät Battle Beast ja Satellite Stories, rockia menestyksekkäästi uudistava The Holy ja rullaavan rock’n’rollin veteraani Francine.

Lost in Music julkistaa nyt runsaat 20 bändikiinnitystä ja pistää 1. kesäkuuta myyntiin festivaalirannekkeen, jolla pääsee kaikille keikoille kaikkina päivinä. Lost in Music tarjoaa musiikillisesti laajan ja tyylikkään elävän musiikin kokonaisuuden, jossa pop kohtaa modernin tanssirytmin ja rock raikaa monissa eri muodoissa.

Festivaali myös teemoittaa tyylejä yhdeksi illaksi yhteen esiintymispaikkaan: luvassa on mm. Metal Expo sekä moderniin folkiin ja kansanmusiikkiin keskittynyt kokonaisuus. Vaikka Lost in Music on K-18-tapahtuma, alaikäisiäkään ei unohdeta: festivaalin ohjelmassa tulee olemaan myös kasvavalle musiikkikansalle suunnattu iltapäiväkonsertti.

Lost in Music julkistaa lisää esiintyjiä, paljastaa artistien tarkat esiintymispäivät ja -paikat sekä laittaa myyntiin päiväkohtaiset liput heinäkuussa 2017.

LOST IN MUSIC FESTIVAL
5.-7.10.2017
Tampere
K-18
festivaaliranneke:
45 e, sis. palvelumaksun (myyntiin 1.6.2017, Tiketti)
35 e, sis. palvelumaksun, opiskelija (myyntiin 1.6.2017, Tiketti)

http://lostinmusic.fi
www.facebook.com/limfest
www.helloimsaara.com
www.tiketti.fi


OHJELMATOIMISTO:
LEVY-YHTIÖ:
Esiintyminen:
Raahaa tähänValitse..
  Pop / Rock
  Alternative / Indie
  Hardcore / Rock
  Rap / Hip Hop
  Metal / Hard Rock
  Dance / Pop
  Electro / Electronica
  Avant garde / Kokeellinen
  World Music / Jazz
  Muu, mikä?
  LOMAKKEEN TÄYTTÄJÄ:

  Twitter

  Lost in Music festaripasseja NYT myynnissä Tiketissä alk. 45€ / 35€ (opiskelijahinta). https://t.co/C9I9BFpJec
  10:09 AM Jun 1st

  EVERY BAND WANTS TO BE FOUND

  Yhteistyössä / In Collaboration With:

  Musiikki ja Media -logo EN 

   

  tiketti-logo   Gramex-logo Nem Agency logo   Citysound    TAMK  FUN-logo     Dream Hostel & Hotel Logo Eventmore Logo Black RGB (kopio).jpg