Nauramaan: stand up -showcaseilta


Pe 5.10. O'Connell's 21:00

Maksuton stand upin showcaseilta!

Mikko Kauppinen
Mikon energiatasolle yltää jokainen, jolla on pulssi. Hän on tuttu koirapuistosta ja hautausmaan pusikosta. Pitkän olemuksensa ansiosta Mikon hissi ei aina kulje ylös asti, mutta anna hänelle mahdollisuus kertoa, mitä hänellä on asiaa. Todennäköisesti naurat. Hän käsittelee jutuissaan eläinkuntaa, ihmisen jälkikasvua ja vastakkaista sukupuolta hellästi, mutta tarkasti.

Henry Lehto
Henry Lehdon jutut kertovat, mitä käy, kun jatkettu nuoruus ja printterimusteen tuoksuinen orastava varhaiskeski-ikä taistelevat keskenään. Hänen vakioaiheitaan ovat popkulttuuri, päänsisäinen maailma ja kaurismäkeläinen Suomi. Jotkut jutut vetävät pari ylimääräistä mutkaa, toiset taas ovat torspompia kuin vokaalin ostaminen tsekkiläisessä Onnenpyörässä.

Kirjoitettuaan nelinumeroisen määrän vitsejä Helsingin Sanomien Uutisraportti-uutissatiiriin hän oli muiden uutisraporttilaisten kanssa pönöttämässä ehdokkaana 2015 Bonnierin Suuren Journalistipalkinnon saajaksi kategoriassa Vuoden journalistinen teko. Oikeasti, höpsöillä poliittisilla penisvitseillä! Myöhemmät päivät veivät hänet kirjoittamaan vitsejä Ylen Uutisvuotoon.

Joni Suikeli
Joni Suikeli on järvenpääläinen koomikko, joka ei suojele lavalla ketään. Vähiten itseään. Hänen juttunsa liikkuvat yhdellä alueella- maan ja taivaan välissä.

Sakari Korhonen
Sakke Korhonen on suorasanainen koomikko, jonka omaperäinen huumori hyppii kovaa vauhtia hulluuden ja nerouden välillä.
 

Eero Corso
Eero on sympaattisen hirveä ihminen. Tämän miehen show’n jälkeen voi olla posket ja vatsalihakset kipeänä, mikäli Eeron kaverit vetävät sinua kunnolla turpaan.

Antti Syrjä
Jonkinlaista ikäkriisiä odottava (lue: elävä) tamperelainen stand up -koomikko kertoo enemmän ja vähemmän omaan elämäänsä liittyvistä tapahtumista ja havainnoista. Asioita yhdistää monesti Antin taipumus joutua hämmentäviin tilanteisiin. Aihepiirit kulkevat aasinsilloin aihepiiristä toiseen.

 
Harri Soinila
Harri Soinila on robusti, rommitynnyrissä kypsytetty maailmanmatkaaja, joka viljelee mustaa huumoria hyvällä sydämellä ja välillä toisin päin. Harri on edustanut Suomea Maailman hauskin ihminen -kisassa, Edinburghin Fringe-festivaaleilla ja useilla muilla komediafestareilla ympäri Eurooppaa sekä esiintynyt monissa eksoottisissa paikoissa kuten Rio de Janeiro, Ljubljana, Barcelona, Buenos Aires ja Forssa.

Verkkosivu:

Genre:

stand up