Lost in Music on Suomen suurin klubifestari


Lost in Music on Suomen suurin klubifestivaali, mutta mitä se oikein tarkoittaa? Ainakin sitä, että festivaalilla esiintyy neljän päivän aikana yhdeksässä keikkapaikassa 86 bändiä, joissa soittaa yhteensä 247 muusikkoa. Tämä tarkoittaa 90 tuntia tämän hetken parasta livemusiikkia.

Vuoden 2018 Lost in Music on 12. kerta, kun Tampereella eksytään musiikkiin. Showcase-festivaalin tavoitteena on esitellä monipuolisesti eri musiikkityylejä, ja karkeasti jaoteltuna tämän vuoden festariohjelmasta 23 % on rokkia, 22 % poppia, 12 % räppiä, 12 % raskaampaa metallia ja 8 % alternativea. Näiden lisäksi tarjolla on myös soulia, grimea, electroa, housea, skata, reggaea, funkkia ja jazzia.

Festivaalin toteuttavat tuotantoryhmän kanssa 30 talkoolaista, seitsemän yhteistyökumppania sekä kaikki yhdeksän tapahtumapaikkaa. Jos kierrät kertaalleen kaikki keskustan keikkapaikat, saat samalla neljän kilometrin lenkin. Tervetuloa festareille!

Festivaalin liput myy Tiketti: www.tiketti.fi/lostinmusic