Tippa joutuu perumaan esiintymisensä Lost in Musicissa


Trap-artisti Tippa on joutunut perumaan tämäniltaisen esiintymisensä Lost in Music -festivaalilla sairaustapauksen vuoksi. Artistin piti esiintyä Pakkahuoneen YleX Stagella tänään perjantaina yhdessä mm. Melon, Bessin ja Viewin kanssa. Peruutuksen vuoksi Onni Boi aloittaa oman keikkansa 15 minuuttia ilmoitettua aiemmin. Muiden artistien soittoajat pysyvät ennallaan.

Lost in Music -kaupunkifestivaali on käynnissä Tampereella vielä tänään perjantaina ja huomenna lauantaina. Suomen suurimman klubifestivaalin aikana keskustan keikkapaikoissa esiintyy lähes 90 artistia ja yhtyettä. Festivaalin koko ohjelman löydät täältä: www.lostinmusic.fi/aikataulu

 

YleX Stagen päivitetty aikataulu pe 5.10.

KLUBI

21.00 Cavallini & SHRTY
22.00 Bess
23.15 Elias Gould
00.15 Onni Boi
01.45 Versace Henrik

PAKKAHUONE

21.30 Melo
22.30 Cledos
01.00 View