Vuoden 2019 Lost in Musicin ohjelmasuunnittelu on alkanut!


Seuraavaan Lost in Musiciin on melko tarkalleen puoli vuotta aikaa, mutta syksyn 2019 festari valmistuu jo kovaa vauhtia. Kaupunkifestivaalin esiintyjäkattauksen kokoaa jälleen musiikkialan ammattilaisista koostuva työryhmä. Työryhmä on taustoiltaan monipuolinen: mukana on mm. agentteja, promoottoreja sekä keikkapaikkojen ja median edustajia. Jäsenet ovat tottuneet työskentelemään artistien kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Työryhmä kokoontui ensimmäisen kerran viime viikolla, ja edessä on vielä kaksi tehokasta tapaamista kevään ja kesän aikana. Työryhmää luotsaa Nem Agencyn Rowan Rafferty. Promoottori on innoissaan alkaneesta matkasta.

– Kasaamme tällä porukalla ohjelman, joka palvelee kaikkia musiikin rakastajia ja Lost in Musicin asiakkaita. Uskaltaisin sanoa, että horisontissa on kaikkien aikojen paras Lost in Music.

Ohjelmaa on suunnittelemassa myös kesällä aukeava G Livelab Tampere, joka toimii uutena Lost in Musicin tapahtumapaikkana.

Ensimmäistä ohjelmajulkistusta on lupa odottaa 29. toukokuuta – eli ihan pian! Avoin haku esiintyjäksi aukeaa myöhemmin keväällä.

Lost in Music -työryhmä vuosimallia 2019:

Feniks Willamo / All Day Agency
Janne Laurila / Tampereen Kulttuurikamari
Esa Tontti / Alt Agency & Management
Annamaija Saarela / G Livelab Tampere
Suvi Leinonen / Tampere-talo
Annika Oksanen / Live Nation Finland
Aino-Maria Paasivirta / Fullsteam
Jussi Mäntysaari / Nelonen Media
Roberto Rodriguez / YleX
Niko Kangas / Music Finland

Lost in Music on Suomen suurin klubifestivaali ja Tampereen syksyn kohokohta. Kaupunkifestivaalin ohjelma on osa Musiikki & Media -ammattilaistapahtumaa, mutta keikat ovat avoinna kaikille livemusiikin ystäville. Tänäkin syksynä festivaalin odotetaan keräävän satakunta artistia ja yhtyettä noin kymmeneen keikkapaikkaan ympäri kaupunkia. Viime vuonna keikoista nautti festivaalin aikana 7 800 kuulijaa.

Uutisia ja artisteja päivitetään myöhemmin kevään ja kesän aikana tälle sivulle osoitteeseen www.lostinmusic.fi

Kuva: Eevamaija Virtanen