EVERY BAND WANTS TO BE FOUND

Uuden musiikin festivaali intohimoisille keikkakävijöille ja musiikkialan ammattilaisille

1) Suurelle yleisölle

Lost In Music on ennen muuta musiikin rakastajien juhla. Festivaalin käyntimäärä on vaihdellut keikkapaikkojen määrästä riippuen 10 000 - 15 000 välillä.

Festivaalin artistit valitaan avoimen haun kautta ja musiikkialan ammattilaisia konsultoiden. Leijonanosa ohjelmapaikoista on pyhitetty nouseville kyvyille, jotka ovat valmiita lunastamaan paikkansa kotimaisella musiikkikentällä.

"Hienoa, että nostatte esiin loistavia bändejä, joista ei ole kuullutkaan. Tapahtuman maineen perusteella tuntemattomiakin helmiä ymmärtää lähteä kuuntelemaan."


Uusien löytöjen vastapainona festivaalille on kehkeytymässä myös headliner-vetoinen viikonloppuohjelma sekä alaikäisille sallitut päiväkeikat. Tavoitteena on muovata Lost In Musicista entistä useamman tamperelaisen syksyinen musiikkifestivaali, jonka ohjelmaan mahtuu artisteja pop-musiikin kaikista genreistä.

Halusitpa sitten bongata tulevaisuuden tähdet ennen muita, tanssia itsesi tainnoksiin yleisömeressä tai nauttia live-musiikista koko perheen voimin, Lost In Music on sinun festivaalisi.

"Monipuolinen kaupunkifestari, joka onnistuu joka vuosi tekemään hienon ja laajan artistikattauksen - suosittelen festivaalia tuttavillenikin!"

 

2) Ammattilaisille ja artisteille

Lost In Music laajeni omaksi festivaalikseen Musiikki & Media -ammattilaistapahtuman rinnalle vuonna 2007. Lost In Music on Suomen laajin uutta kotimaista musiikkia esittelevä showcase-tapahtuma.

Tiivis yhteistyö Musiikki & Median sekä musiikkivientiä edistävän Music Finlandin kanssa tekee Lost In Musicista houkuttelevan kohteen niin esiintyjille kuin musiikkialan ammattilaisillekin. Artistin on mahdollista saada keikalleen samalla kertaa esimerkiksi kesäfestivaalin promoottori, radion musiikkipäällikkö ja piinkova musiikkikriitikko. Vastavuoroisesti alalla työskentelevät näkevät kolmen illan aikana parhaimmillaan kymmeniä kiinnostavia akteja, joiden kanssa yhteistyötä on mahdollista jatkaa monissa muodoissa.


Kysyttävää? Ota yhteyttä:  

info[at]lostinmusic.fi 

Ohjelmabookkaus: 
Rowan Rafferty, promoottori 
rowan[at]nem.fi
+358 50 585 7300

Musiikki & Media -tapahtuman yhteystiedot löytyvät täältä

Uutiset

10.8.2016

VIENTITOIVOJA, TUORETTA METALLIA JA NUORIA TÄHTIESIINTYJIÄ

Tamperelainen kaupunkifestivaali Lost In Music täyttää pyöreitä vuosia lokakuussa 2010-luvun pop-lupauksia, räppiä, punkkia ja maailmanmatkaajia. Muu..
Lisää »

3.8.2016

Tule talkoisiin!

Uuden musiikin festivaali Lost In Music järjestetään 10. kerran 6.-8.10., ja sinut on kutsuttu kemuihin! Etsimme etenkin reippaita street team -jäsen..
Lisää »

Twitter

@TampereUutiset jakaa lippua Lost in Musiciin! Käykää osallistumassa kilpailuun ja voit voittaa festarirannekkeen. https://t.co/HBQVZ0Spyf
9:47 AM Sep 28th

EVERY BAND WANTS TO BE FOUND

Yhteistyössä / In Collaboration With:

 

 

tiketti-logo    Nem Agency logo   Citysound    TAMK  FUN-logo     Dream Hostel & Hotel Logo Eventmore Logo Black RGB (kopio).jpg