31.05.2017 Blog Uutiset

Multitalentti Saara Lost in Musicin pääesiintyjäksi

Multitalentti Saara Lost in Musicin pääesiintyjäksi
Kaupunkifestivaali valtaa Tampereen lokakuussa.

Tamperelainen kaupunkifestivaali Lost in Music järjestetään lokakuussa kaupungin kuumimmissa elävän musiikin ravintoloissa. Musiikki & Media -ammattilaistapahtumaan kuuluvan kaikille täysi-ikäisille avoimen juhlan tapahtumapaikat ovat Pakkahuone, Klubi, Telakka, Dog's Home, Jack the Rooster, Olympia, Doris, Bar Passion, O’Connell’s ja TTT-klubi.

Yhdennentoista Lost in Musicin odotetuin esiintyjä on Youtube-tähti, multitalentti Saara, jonka viimeisin single Superpowers on soinut Spotifyssä yli 4 miljoonaa kertaa. Vahvassa kansainvälisessä nosteessa oleva Saara astuu ensimmäistä kertaa lavalle Tampereella Lost in Musicissa. Muita ensimmäisessä vaiheessa julkistettavia akteja ovat mm. kansainvälistä suosiotaan koko ajan lisäävät Battle Beast ja Satellite Stories, rockia menestyksekkäästi uudistava The Holy ja rullaavan rock’n’rollin veteraani Francine.

Lost in Music julkistaa nyt runsaat 20 bändikiinnitystä ja pistää 1. kesäkuuta myyntiin festivaalirannekkeen, jolla pääsee kaikille keikoille kaikkina päivinä. Lost in Music tarjoaa musiikillisesti laajan ja tyylikkään elävän musiikin kokonaisuuden, jossa pop kohtaa modernin tanssirytmin ja rock raikaa monissa eri muodoissa.

Festivaali myös teemoittaa tyylejä yhdeksi illaksi yhteen esiintymispaikkaan: luvassa on mm. Metal Expo sekä moderniin folkiin ja kansanmusiikkiin keskittynyt kokonaisuus. Vaikka Lost in Music on K-18-tapahtuma, alaikäisiäkään ei unohdeta: festivaalin ohjelmassa tulee olemaan myös kasvavalle musiikkikansalle suunnattu iltapäiväkonsertti.

Lost in Music julkistaa lisää esiintyjiä, paljastaa artistien tarkat esiintymispäivät ja -paikat sekä laittaa myyntiin päiväkohtaiset liput heinäkuussa 2017.

LOST IN MUSIC FESTIVAL
5.-7.10.2017
Tampere
K-18
festivaaliranneke:
45 e, sis. palvelumaksun (myyntiin 1.6.2017, Tiketti)
35 e, sis. palvelumaksun, opiskelija (myyntiin 1.6.2017, Tiketti)

Esiintyjälista 31.5.2017:
SAARA
Arttu Lindeman
Battle Beast
Satellite Stories
Francine
Vesta
Teksti-Tv 666
The Holy
Blind Channel
One Desire
Perttu
Kynnet
Missikisat
Sara
Lighthouse Project
Demonic Death Judge
Dallas Kalevala
Vorna
Tamzene (UK)
Tomin (Nor)
Loud Lights
Mara Balls
The Lieblings
Apina
Amendfoil
Serot
+ Runsaasti lisäyksiä tulossa.

http://lostinmusic.fi
www.facebook.com/limfest
www.helloimsaara.com
www.tiketti.fi

01.03.2017 Blog Uutiset

Lost In Musicin kokoaa tänä vuonna Nem Agency Oy

Lost In Musicin kokoaa tänä vuonna Nem Agency Oy

Lost In Music ja Nem Agency Oy ovat solmineet sopimuksen festivaalin kokoamisesta.

Sekä Musiikki & Median että Lost In Musicin taustatekijät ovat tyytyväisiä syntyneeseen sopimukseen ja toivottavat Rowan Raffertyn ja kumppanit tekemään Suomen parasta showcase -festaria!


- Me Nemillä olemme erityisen ylpeitä päästyämme osaksi Tampereen parasta kaupunkifestivaalia! Paikallisena, Tampereella syntyneenä ja kasvaneena yrityksenä emme voisi kuvitellakaan rikastuttavamme paremmin kaupungin musiikkikenttää. Toivomme että vuoden 2017 Lost In Music täyttää festivaalivieraiden kaikki odotukset! Bändit, agentit, managerit ja levy-yhtiöt: Otamme mielellämme vastaan uusia ideoita ja tarjouksia. Tehdään tämä yhdessä, Rowan kehottaa.

LIMin sivuilla on jo hakulomake auki.

14.10.2016 Blog

LOST IN MUSIC 2016 SUUREN DEMOPANEELIN VOITTAJA: NEW FASHIONED

 


Lost In Musicin yhteydessä järjestettiin toista kertaa Suuri Demopaneeli. Kauppakeskus Tullintorille 7.10. pystytetyllä lavalla kisaili tänä vuonna kolme kovaa bändiä: LifeLine, Matkalla ja New Fashioned.

Artisteja arvioi paikan päällä arvovaltainen musiikkialan vaikuttajista koostunut raati:

- Mikko Meriläinen (Päätoimittaja, Soundi)
- Euge Valovirta (A&R Manager, Spinefarm)
- Tina Jukarainen (Manageri, Fullsteam Management)
- Feniks Willamo (Promoottori, Lost In Music)

Jury kiitteli Demopaneelin korkeaa tasoa ja bändien ammattimaista otetta. Voiton pokkasi komeasti turkulainen New Fashioned. Palkinnoksi indie-trio pääsee keikalle vuoden 2017 Lost In Music -festivaalille ja on täten tapahtuman ensimmäinen vahvistettu esiintyjä! 

Jututimme New Fashionedia paneelin jälkihöyryissä:


Onneksi olkoon Lost In Musicin Demopaneelin voitosta! Miltä nyt tuntuu:

- Mahtavalta! Tällaiset jutut vahvistavat uskoa omaan tekemiseen.

Miten uskotte Demopaneelin voiton edistävän bändinne uraa?

- Verkostoiduimme musiikkialan ammattilaisten kanssa, ja voiton johdosta olemme ensi vuoden Lost In Music -festivaalilla  soittamassa.

Miten kuvailisitte musiikkianne uusille kuulijoille?

- Häpeilemättömän tarttuvia kappaleita maagisilla stemmoilla. Pyrimme olemaan myös näyttävä bändi.

Mitä bändillänne on suunnitelmissa seuraavaksi?

- Tavoitteena on julkaista ainakin yksi single tämän vuoden puolella, tulla huomatuksi ja kasvattaa entistäkin kuninkaallisemmat kiharat!

Missä teitä pääsee kuulemaan seuraavan kerran?

- Lauantaina 15.10. Turun Gongissa ja tietysti Spotifyssä.

 

Seuraa New Fashionedia Facebookissa ja Instagramissa!

 

Suuri Demopaneeli järjestettiin yhteistyössä Band On the Webin, Rock Academyn ja Kauppakeskus Tullintorin kanssa.

06.10.2016 Blog

Jazzin perusoppimäärä, osat 1 & 2

Dalindéo

Lost In Musicin pop-painotteisen tarjonnan vastapainona soi herkullinen kotimainen jazz. Uusi tamperelainen Eclipse Jazz Club esittelee valintansa torstaina 6.10. Ylioppilasteatterilla. Alkutalven festivaali Tampere Jazz Happening puolestaan ottaa varaslähdön lauantaina 8.10. Telakalla kick off -klubillaan.

Unohda ikivihreät standardit, moderni jausa kierrättää siekailematta 60–70 -lukujen psykedeliaa, slaavilaisia vaikutteita ja taidemusiikin palasia. Pitelemätöntä improvisointia on silti lupa odottaa, kuten vanhoina hyvinä aikoinakin.

Tutustu Eclipse Jazz Clubin ja Tampere Jazz Happeningin valintoihin:

Jazzia osa 1: ECLIPSE JAZZ CLUB TO 6.10. @ YLIOPPILASTEATTERI

Elifantree

Huikea laulusolisti (kuin nuori Kate Bush!), yksi Suomen parhaista rumpaleista ja sukupolvensa omaperäisin saksofonisti. Elifantree on ainutlaatuinen bändi, jonka musiikki aidosti lentelee genremäärittelyjen tuolla puolen. Trio on silti helposti lähestyttävä ja ennen kaikkea todella kova live-bändi. Se on ulkomailla jo huomattu, olisiko nyt kotimaan vuoro?Njet Njet 9

Ensemble, joka groovaa lujaa ja loihtii upeita äänimaisemia. Musiikki saa hyvälle tuulelle ja pistää tanssimaan, mutta tarjoaa myös vaativammalle musadiggarille pureskeltavaa. Isoa bändiä on aina haastavaa saada keikoille, joten tämä Tampereen-keikka tarjoaa harvinaista herkkua groove-jazzin ystäville.

 

Rantama Trio

Kuopiosta kajahtaa ennakkoluuloton proge-jazz-bändi, joka on taatusti upeaa kuunneltavaa kaikille Jukka Tolosen, Pekka Pohjolan ja Kingston Wallin ystäville. Nuoria kavereita, mutta erittäin taitavia ja säveltävät kypsää musiikkia. Kitaravetoisen musiikin ystävien ei kannata jättää tätä väliin.

 

Jazzia osa 2: TAMPERE JAZZ HAPPENING KICK OFF LA 8.10. @ TELAKKA

Dalindéo

Dalindèo tunnetaan yhtenä suomalaisen 2000-luvun jazzin kärkiyhtyeenä. Kitaristi-säveltäjä Valtteri Pöyhösen johtama helsinkiläissekstetti on kerännyt mainetta tyylillisenä edelläkävijänä sekä perinteitä kunnioittavana mutta rajoja rikkovana liveyhtyeenä. Dalindèon musiikille ominaista on tanssittavuus, vahvat melodiat ja elokuvalliset tunnelmat.

 

Utopianisti

Utopianistin hillitön musiikillinen ilotulitus hiihtää pääosin rockin ja jazzin latuja, muttei tunnusta musiikillisia rajoja. Pääasiallisena inspiraationa ja vertailukohtana voidaan pitää Pohjolaa sekä Frank Zappaa.

 

Pauli Lyytinen Machinery

Pauli Lyytinen vie soittimensa äärirajoille. Hänen käsissään saksofoni on yhtä aikaa sekä basso, harmoniasoitin että solistinen instrumentti, usein myös rytminen elementti. Lyytinen loihtii soolonakin kokonaisia musiikillisia maailmoja, välillä efektein ryhdistettynä, välillä täysin akustisesti. Machineryn ensialbumi julkaistiin maaliskuussa 2016.

 

 

Eclipse Jazz Club to 6.10. @ Ylioppilasteatteri (25€/15€)
21.30 Elifantree
20.15 Njet Njet 9
19.00 Rantama Trio

Tampere Jazz Happening Kick Off la 8.10. @ Telakka (15€/10€)
23.45 Dalindèo
22.15 Utopianisti
21.00 Pauli Lyytinen Machinery

Molempiin sisäänpääsy Lost In Music -festaripassilla kapasiteettien rajoissa. Yksittäislippuja saatavilla myös ovilta! 

29.09.2016 Blog

Räppiä joka junaan

Diison pohtii, pitäiskö nää lasit kuitenkin jättää kuvasta pois. 

 

Rap ja hip hop ovat monisyisiä genrejä. Toisaalta rap eri muodoissaan on mitä parhainta bilemusaa, jonka tahtiin kaljaa tai skumppaa uppoaa Titanicin lailla. Kuitenkin musiikkityyli, jonka pääosassa ovat sanat, on aina ollut myös oivaltavan itsetutkiskelun ja yhteiskuntakritiikin Graalin malja.

Läpipelaa Lost In Musicin rap-artistit kevyimmästä vakavaan:


Mouhous

pe 7.10. klo 18.00 @ Bar Passion (Citysound Stage)

Mouhous yhdistää modernit saundit ja hivenen kierot lyyriset teemat. Perjantai-iltaan poppoon bängerit ainakin soveltuvat mainiosti!

 

G-mies

pe 7.10. klo 20.00 @ Bar Passion (Citysound Stage) 

Letkeää länsirannikon meininkiä. Hipit, pelätkää, kun lukkopolkimista kuuluu ”klik kläk”!

 

Diison

la 8.10. klo 21.00 @ Bar Passion (Citysound Stage). Osa All Day Agency Rap Showcase -iltaa! 

Mikael Gabrielin luotsaaman Tasoi Recordsin ensimmäinen kiinnitys on melodisen suomiräpin tämän hetken aurinkokuningas. Diison levitoi kevyen ja vakavan, ekstrovertin ja introvertin, välimaastossa. Hyppää kyytiin!

 

Biniyam & View

to 6.10. @ Klubi. Osta liput täältä


Kaksi englannin kielellä riimittelevää ja kansainvälisesti noteerattua taituria. Molempien kappaleissa yhdistyvät ilmava tuotanto ja sisäavaruuden syövereistä kumpuava melankolisuus. 

P.S.: Torstain-keikkansa lisäksi View esiintyy myös lauantaina All Day Agency Rap Showcase -illassa Bar Passionissa. 

 

 

Paleface

la 8.10. klo 01.00 @ Pakkahuone (Tullikamari). Osta liput täältä

Suomen virallinen toisinajattelija kertoo, miten maailma makaa ja miten sen pitäisi maata.

 

Lisää räppiä ja muitakin genrejä löydät Ohjelma-sivulta. 

« Edelliset 5

EVERY BAND WANTS TO BE FOUND

Yhteistyössä / In Collaboration With:

Musiikki ja Media -logo EN 

 

tiketti-logo   Gramex-logo Nem Agency logo   Citysound    TAMK  FUN-logo     Dream Hostel & Hotel Logo Eventmore Logo Black RGB (kopio).jpg