UUTISET

07.10.2016

Pisteestä pisteeseen perjantaina


Perjantaina Lost In Music pääsee kunnolla vauhtiin. Yhdistä pisteet vaikkapa näiden ohjeiden mukaan tai keksi itse oma ja parempi reitti! Mavi Phoenix (AUT)

 19.00 @ Bar Passion (Citysound Stage) - vapaa pääsy! 

Mysteerisestä itävaltalaisräppäristä on tipahdellut meillekin hyvin nihkeästi tietoa, mutta Mavi Phoenixin musiikki puhuu puolestaan sitäkin enemmän. Moderni räbäytys saa taustalleen minimalistisen elektronisen tuotannon. Lopputulos on vähän kiero, mutta ihanan vastustamaton. 

 

Rock Academy loves LIM

klo 22.00 alkaen @ Jack The Rooster - Festaripassilla sisään tai liput 6€

Pitelemätöntä energiaa kolmen bändin voimin. Heviä, hard rockin tynkää ja hiven elektronista metalliakin tarjoilevat Iron Imperium, Awake Again ja The Alleyway Wolves.

 

Antti Paalanen

00.30 @ Telakka (Kaustinen Folk Music Festival Presents) - festaripassilla sisään tai liput 8€ ovelta

Nykykansanmusiikki elää kukoistuskauttaan ja päivittää soundejaan lainaamalla vaikutteita muista genreistä. Antti Paalanen vie harmonikan, parjatun instrumentin, juhannuskoivun alta teknoreiveihin. Lopputulos on hypnoottinen ja tanssittava. 

Kaustisen kansanmusiikkijuhlien kokoamassa illassa esiintyvät myös Topi Saha & Valtatie 13 ja Haaga Folk Machine.

 

ALMA

02.00 @ Pakkahuone (FUN Tampere Presents) - Festaripassilla sisään tai liput ovelta 19€

Almaa on hehkutettu aivan luvattoman paljon, ja syystä. Lost In Music -keikka on upeaäänisen mimmin toinen esiintyminen Suomessa, mutta ulkomailla Alman ympärillä kuhisee sitäkin enemmän. Tartu harvinaislaatuiseen tilaisuuteen ja tule kuulemaan lähes koko keikallinen julkaisematonta, mutta takuulla tanssittavaa materiaalia. 

Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla Alman kanssa tänä iltana muun muassa Evelina, Ellinoora, Kauniit & Uhkarohkeat, Lasten Hautausmaa ja Sonic Syndicate (SWE). Illan meiningeissä mukana paikallinen radio FUN Tampere.

 

Lisää tärppejä viikonloppuun löydät esimerkiksi Reunamedian ansiokkaasta jutusta! 


(Artikkelikuva: Tarina Tommiska)

Twitter

Lost in Music festaripasseja NYT myynnissä Tiketissä alk. 45€ / 35€ (opiskelijahinta). https://t.co/C9I9BFpJec
10:09 AM Jun 1st

EVERY BAND WANTS TO BE FOUND

Yhteistyössä / In Collaboration With:

Musiikki ja Media -logo EN 

 

tiketti-logo   Gramex-logo Nem Agency logo   Citysound    TAMK  FUN-logo     Dream Hostel & Hotel Logo Eventmore Logo Black RGB (kopio).jpg