UUTISET

06.10.2016

Tästä se lähtee - täkyjä torstaille

Lost In Music käynnistyy virallisesti torstaina 6.10. Ensimmäiset keikat kajahtavat ilmoille klo 19.00 alkaen Bar Passionin Citysound Stagella ja Ylioppilasteatterilla. Siitä eteenpäin soitto soi kahdeksassa kohteessa aina pikkutunneille asti. Mikä näistä on sinun alkumaljasi? Nightbird

19.00 @ Bar Passion (Citysound Stage) - vapaa pääsy! 

Nightbird on Anna-Stina Jungerstamin slidekitaralla soitettua roots bluesia, jossa kuuluvat selvästi vanhan bluesin vaikutteet Melodinen ja akustinen musiikki tuo mieleen myös Pohjanmaan utuiset kesäyöt.

 

White Balance

20.00 @ Paja Bar (Pyynikin käsityöläispanimo Presents) - vapaa pääsy! 

White Balancen musiikissa voi kuulla vaikutteita chill-wavesta aina klassiseen asti, mutta päällimmäisenä jää mieleen kuitenkin yhtyeen oma raikas ja vivahteikas soundi.

 

Jaakko Aukusti

21.00 @ Telakka - festaripassilla sisään tai liput ovelta 10€

Jaakko Aukusti on turkulainen muusikko, jonka musiikki on täynnä värikkäitä sovituksia ja epätavallisia rakenteita. Jaakko Aukusti kuvailee itse musiikkiaan warrior popiksi. Yhden miehen projekti kasvaa lavalla jopa 8-henkiseksi energiseksi orkesteriksi. 

 

Van Dammes

22.00 @ Doris - festaripassilla sisään tai liput ovelta 8€

Van Dammes on nelihenkinen garagepunk-bändi Helsingistä. Yhtye on julkaissut tähän mennessä 2 EP:tä, joista viimeisin Better Than Sex äänitettiin Helsingin Kulttuuritalolla, samassa paikassa, jossa The Ramoneskin esiintyi jo 1970-luvulla.

 

Katso koko ohjelma täältä ja aikataulut täältä

Mikäli olet ostanut festaripassin, muista vaihtaa se rannekkeeseen ennen keikoille menoa Tampereen Klubilla (os. Tullikamarin aukio 2). Rannekevaihtopisteen aukioloajat täältä.

Twitter

Lost in Music festaripasseja NYT myynnissä Tiketissä alk. 45€ / 35€ (opiskelijahinta). https://t.co/C9I9BFpJec
10:09 AM Jun 1st

EVERY BAND WANTS TO BE FOUND

Yhteistyössä / In Collaboration With:

Musiikki ja Media -logo EN 

 

tiketti-logo   Gramex-logo Nem Agency logo   Citysound    TAMK  FUN-logo     Dream Hostel & Hotel Logo Eventmore Logo Black RGB (kopio).jpg