Lost In Music – Festivaali

Aki Roukala Lost In Music -festivaalin uudeksi taiteelliseksi johtajaksi

Suomen johtava uuden musiikin showcase-festivaali, Lost In Music, on tehnyt yhteistyösopimuksen Aki Roukalan kanssa. Roukala aloittaa Lost In Musicin taiteellisena johtajana heti ja tulee vastaamaan vuoden 2024 Lost In Musicin taiteellisesta linjasta ja artistikiinnityksistä. Roukalan monipuolinen musiikkialan kokemus ja vahva visio tapahtuman suunnasta tuovat Lost In Musicille uudenlaista energiaa ja näkemystä.

”Olen otettu uudesta roolistani Lost In Musicin taiteellisena johtajana ja odotan innolla pääseväni kehittämään festivaalia kompaktimpaan suuntaan siten, että se palvelee entistä tehokkaammin promoottoreita ja muita alan ammattilaisia, mutta ennen kaikkea festivaaleilla esiintyviä artisteja”, sanoo Roukala.

Music x Median toimitusjohtaja Jani Jalonen toteaa: ”Olemme iloisia ja ylpeitä, kun voimme aloittaa Aki Roukalan kanssa yhteistyön. Akin asiantuntemus ja musiikillinen näkemys tekevät hänestä ihanteellisen henkilön viemään festivaalia eteenpäin. Samalla tulemme tiivistämään Lost In Musicin ja Music x Median välistä synergiaa ja yhteistyötä.”

Lost In Music järjestetään Tampereella 2. – 4.10.2024. Tapahtuman avoin artistihaku avautuu helmikuussa osoitteessa www.lostinmusic.fi. Showcase-festivaalin tavoitteena on esitellä Suomen kiinnostavimpia uusia artisteja ja musiikintekijöitä suurelle yleisölle sekä yhteistyössä Music x Median kanssa musiikkialan ammattilaisille.