right-svg-background left-svg-background

BLOCK OF FLATS

Vaihtoehtorockin uusi tulokas, Block of Flats, nojaa biiseissään punkin energiaan ja popin tehokkaaseen tarttuvuuteen. Yhtye on tunnettu erityisesti energisistä live-esiintymisistään, jotka eivät taatusti jätä ketään kylmäksi. 

 

“Biisien ja livekunnon lisäksi minut vakuutti bändin asenne ja tekemisen meininki. Näen bändin jätkissä paljon samaa kuin itsessäni ja Disco Ensemblessä 15 vuotta sitten” -Jussi Ylikoski

 

Syyskuussa 2020 yhtye julkaisi Jussi Ylikosken luotsaamaan Molar Musicin kautta EP:n, Flashbacks & Memories, joka sai lämpimän vastaanoton musiikkimedialta. Julkaisun sinkkulohkaisut Done for Tonight, Do I Even Want you Back sekä Nothing Is Gonna be OK ovat jyllänneet Spotifyn kansainvälisillä soittolistoilla sekä kotimaisten radiokanavien soitossa. Flashbacks & Memoriesin pohjalta kuvattiin myös studiolive-tallenne, josta bändin livekunto on nähtävissä myös kotisohvilta.

 

Music Finlandin vientiartistijalostamossa marinoitunut yli sadan keikan kokemuksella soittava yhtye on uransa aikana soittanut kuudessa eri maassa. Yhtyeen tavoitteena on kovalla työllä raivata tiensä kansallisen läpimurron seurauksena kansainvälisesti menestyväksi yhtyeeksi. Yhtyeen musiikillisia esikuvia ovat mm. Biffy Clyro, Nothing But Thieves ja Disco Ensemble.

 

“Livenä meininki on erittäin kova, joten yhtyeen keikka kannattaa tsekata, jos siihen tulee mahdollisuus.” -KaaosZine

Instagram Instagram Facebook Facebook Spotify Spotify Youtube Youtube