Lost In Music – Festivaali

Good boys on matkalla kohti vuorenhuippua, taivaankantta, ulkoavaruutta. Yhtye on ottanut askeleen ylöspäin ja laajentaa kuulokuvaa julkaistujen kappaleiden vahvasta boom bap -estetiikasta. Toukokuussa 2023 julkaistu levy Suurenmoinen unelma vetää vaikutteensa laajalta alalta musiikin kirjoa. Raa’an ja ilomielisen räpin alta kuuluu nyt mm. tekno, funk, dub, memphis, videopelimusiikki… sekä akuutti haitari. Good boysin musiikki on raikas tuulahdus suomalaisen räpin kentällä: poissa ovat ryppyotsainen totisuus, materian palvonta ja itsekeskeinen keuliminen ja tilalle tarjotaan rohkeutta olla vähän pöhkö ja kokeilla uusia juttuja, sekä aseistariisuvan lämmintä rentoutta ja rehellisyyttä.

Intohimosta syntyneen albumin taustat ja räpit ovat viisihenkisen yhtyeen omaa käsialaa miksausta ja masterointia myöten, poislukien lopetuskappale, jonka taustan on tehnyt vanhan koulun biittinikkari Aksim. Kokonaisuus on ainoa laatuaan, sekoitus räppiä ja ikuisuutta.

Asfalttiviidakos-levyn jälkeen good boys julkaisi kolme sinkkua Jaan posti, Ei päätä eikä häntää ja pow!, joista kaksi jälkimmäistä sai fantastiset musiikkivideot. Studion ulkopuolella yhtye on vipeltänyt aktiivisesti keikoilla klubeilla, baareissa sekä erinäisillä pikkufestareilla. Bändin jäsenet vaikuttavat myös muissa projekteissa mm. HYRYSYSY ja kovan onnen kosmo.