right-svg-background left-svg-background

KIHLAT

Tamperelainen Kihlat soittaa suomenkielistä, melodista ja metallista hardcore punkia, joka ei suoraan sujahda yhteen genremääritelmään. Bändin vaikutteet tulevat sekä ulkomailta että Suomesta, eturintamassa mm. Converge, Turnstile,  Kvelertak, Abduktio, Tryer ja Endstand. Debyyttialbuminsa loppuvuodesta 2022 julkaiseva bändi sekoittelee levyllään näitä vaikutteita, mutta lisää soppaan jotain ihan uutta ja tuoretta mm. yhden kokonaan elektronisen kappaleen muodossa. Bändi panostaa paljon kansitaiteisiin ja muuhun visuaaliseen sisältöön, kuten musiikkivideoihin.

Kihlat on erityisen ajankohtainen syyskuussa 2022 julkaistavan debyyttisinglensä Aallon vähemmän käytetyllä reunalla vuoksi. Reilun kahden minuutin HC-tykitys tarjoilee vihaista ja nopeaa, mutta maalailevaa ja melodista hardcorea suomen kielellä esitettynä.

Kihlat on tehnyt Kihlat-nimellä musiikkia noin vuodesta 2018 ja sitä ennen yli kymmenen vuotta Mimica-nimellä englannin kielellä. Neljä viidesosaa bändistä on nykyisin tamperelaisia, vaikka bändi ponnistaakin alunperin Sastamalasta. Bändin reilu kolmekymppiset jäsenet ovat soittaneet yhdessä jo teini-ikäisistä, joten yhteistä bändihistoriaa on takana jo lähemmäs 20 vuotta. 

Kihlat-kokoonpano:

 

Akusti Sepponen – Rummut
Arimo Satola – Kitara
Jarno Ahokas – Basso
Joni Suominen Kitara
Kalle Uurto – Laulu

Facebook Facebook Spotify Spotify Youtube Youtube