Lost In Music – Festivaali

Nyrkkitappelu on koko vuoden kiertänyt menestyksekkäästi kotimaan festareita ja klubeja viimeisimmän Ongelmanuorten sävellahja -albuminsa tiimoilta. Yo-talon keikalla on luvassa toki myös kaikki muutkin Nyrkkis-klassikot.

Jo vuosia Suomen suosituimpiin punkrock-yhtyeisiin lukeutuva Nyrkkitappelu julkaisi 2020 neljännen albuminsa Isosta nyrkistä naamaan josta muodostui bändin selkeä läpimurtolevy. Pitkäsoitto sai loistavat arvostelut ja sitä seuranneet keikat ympäri Suomen vahvistivat bändin asemaa yhtenä kotimaan kovimmista livebändeistä. Uutta musiikkia Nyrkkis julkaisi jo heti albumin jälkeenkin, mm. radiohitin Vitosen stretsit.

Soundi kertoi Nyrkkitappelun live-esiintymisistä seuraavaa:

”Yhtye paahtoi parasta Suomessa tällä haavaa tehtävää katurokkia Iggy and the Stoogesin linjoilla ilman hengähdystaukoja. Orkesterin osuviin sanontoihin ja iskulauseisiin pohjautuvat kertosäkeet ovat vastustamattomia ja lavalla meno oli pääsääntöisesti yhtä vauhdikasta kuin katsomon puolellakin. Juuri sopivan pituiset kappaleet viimeistelivät oikeaoppisen rokkikeikan.”