Lost In Music – Festivaali

Senya on lupaava rap- & R&B-artisti, joka haluaa musiikillaan saada ihmiset tuntemaan itsensä oman elämänsä päähenkilöiksi. YleX:n vuoden 2022 läpimurtolistaukseen nostettu Senya julkaisi vuoden 2022 lopussa odotetun debyyttialbuminsa Vastaukset. Albumi jatkaa vankkaa kunnianhimoista soundia helmikuussa 2022 julkaistun MAD-debyytti-EP:n tapaan.

Vastaukset-albumi esittelee laajasti artistin vahvuuksia niin laulajana kuin räppärinäkin. Albumi kertoo artistin henkilökohtaisista tuntemuksista, jotka muodostavat 11 kappaleen mittaisen kasvutarinan kuulijalle tulkittavaksi. Monipuolisen artistin tuotanto pitää sisällään koukuttavan soundin sekä tarkkaan harkitut lyriikat, johon kuuntelijan on helppo samaistua. 

Tämän vuoden puolella artisti on julkaissut singlet Säröi sydämeen ja Huoleton, jotka huokuvat Senyan tapaan aitoutta sekä asennetta. Senya on ollut mukana myös Kikin Sokerii sekä Evelinan Ei paineita -kappaleilla feattien muodossa.

Senya omaa vahvan musikaalisen taustan, johon on kuulunut tanssi ja laulu varhaisnuoruudesta lähtien. Tämän seurauksena artistin live huokuu itsevarmuutta ja voimaannuttavaa energiaa. 2000-luvun taitteen R&B-soundista ammentava Senya on päätynyt yhteistyöhön muun muassa huipputuottajien MD$:n, Fractious Frankin ja Danitellon kanssa.