right-svg-background left-svg-background

VAPAAEHTOISUUS LOST IN MUSICISSA

Front Of House ja yleisöä
Kuva: Miikka Varila / Lost in Music 2022

Tule mukaan luomaan Suomen suurinta showcase-festivaalia – Lost In Music 2023 vapaaehtoishaku on nyt avattu!

Lost In Musicissa toimii joka vuosi kymmeniä innokkaita vapaaehtoisia eri tehtävissä, kuten kulunvalvonnassa, lavaroudauksessa, artistihostauksessa, sometiimissä ja valokuvaajana. Vapaaehtoisena olet tärkeä osa Lost In Musicin tiimiä ja mukana tekemässä festivaalista toimivan, tunnelmallisen ja unohtumattoman kokemuksen.

Vapaaehtoistehtävät sijoittuvat pääosin festivaalipäiville keskiviikosta lauantaihin 4.–7.10.2023, mutta joitain tehtäviä on myös ennen festivaalia ja sen jälkeen, esimerkiksi somistustiimissä. Vapaaehtoisena osallistut vähintään kahteen vuoroon, halutessasi vaikka kaikkina neljänä festivaalipäivänä. Vuorojen pituus vaihtelee tehtävän mukaan 5–8 tuntiin.

Vapaaehtoisille kuuluu Lost In Music -festivaaliranneke, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin festivaalin tapahtumiin edellyttäen, että tapahtumapaikassa on saapumishetkellä tilaa. Lost In Music järjestää myös ruokailun vapaaehtoisille.

Lost In Musiciin ovat tervetulleita täysi-ikäiset, innokkaat vapaaehtoiset. Suurimpaan osaan tehtävistä ei vaadita erityistaitoja tai aiempaa kokemusta, tärkeintä on hyvä asenne ja avoin mieli!

Täytäthän lomakkeen huolellisesti. Mikäli herää kysymyksiä, lähetä meille sähköpostia [email protected] tai ota meihin yhteyttä sosiaalisen median kautta.

HUOM! Vapaaehtoispaikkoja on rajallisesti, joten olethan nopea! Haku päättyy 25.9. klo 16.

 

+++ TÄYTÄ HAKULOMAKE +++