right-svg-background left-svg-background

LOST IN MUSIC ETSII TUOTANNONHARJOITTELIJAA, KUMPPANIMYYJÄÄ SEKÄ ARTISTITUOTTAJAA

 

 

Tampereella 28.9.-1.10.2022 järjestettävä Lost In Music etsii syksyn 2022 tapahtumaa varten tiimiinsä tuotantoharjoittelijaa, kumppanimyyjää ja artistituottajaa määräaikaisiin työsuhteisiin. Lue tehtävien tarkemmat kuvaukset alta ja lähetä hakemuksesi CV:n kanssa 16.5. mennessä!

 

TUOTANTOHARJOITTELIJA

Harjoittelija pääsee osallistumaan monipuolisesti Lost In Musicin tuotantoon ja tehtävät koostuvat pääasiassa erilaisista tuotannon avustavista tehtävistä, harjoittelijan omia taitoja ja mielenkiinnon kohteita soveltaen. Odotamme harjoittelijalta itseohjautuvuutta, joustavuutta ja hyviä organisointitaitoja. Harjoittelijalla tulee olla jonkin verran kokemusta tapahtuma-alalta ja hän viestii sujuvasti sekä englanniksi, että suomeksi. Kokoaikainen harjoittelu alkaa elokuussa ja kestää noin 2 kuukautta. Harjoittelusta maksetaan korvaus. 

 • Harjoittelijan töihin kuuluvat tuotannon avustavat tehtävät, harjoittelijan omia taitoja ja mielenkiinnon kohteita soveltaen.
 • Odotamme itseohjautuvuutta, joustavuutta ja hyviä organisointitaitoja.
 • Harjoittelijalla tulee olla jonkin verran kokemusta tapahtuma-alalta ja hän viestii sujuvasti sekä englanniksi, että suomeksi.
 • Kokoaikainen harjoittelu alkaa elokuussa ja kestää noin 2 kuukautta. Harjoittelusta maksetaan korvaus. 

KUMPPANIMYYJÄ

Lost In Music hakee kumppanimyyjää syksyn 2022 tapahtumaa varten. Taustaltaan kumppanimyyjä voi olla niin tuottaja tai markkinoinnin osaaja – pääasia, että myyjä osaa tuoda luovalla ja ennakkoluulottomalla tavalla kumppanit yhteen Lost In Musicin kanssa. Lost In Musicin tuotantotiimi toimii kumppanimyyjän ohjausryhmänä. Etsimme kuitenkin vahvasti itseohjautuvaa ja itsenäisestä työskentelyotteesta syttyvää tekijää. Kumppanimyyjän palkka koostuu kiinteästä korvauksesta ja provisiosta. Työ alkaa mahdollisimman pian ja osa-aikainen työaika on joustavasti sovittavissa.

 • Kumppanimyyjä osaa tuoda luovalla ja ennakkoluulottomalla tavalla kumppanit yhteen Lost In Musicin kanssa.
 • Odotamme itseohjautuvaa ja itsenäisestä työskentelyotteesta syttyvää tekijä.
 • Kumppanimyyjän palkka koostuu kiinteästä korvauksesta ja provisiosta.
 • Työ alkaa mahdollisimman pian ja osa-aikainen työaika on joustavasti sovittavissa.

ARTISTITUOTTAJA

Lost In Musicin artistituottaja toimii lähes sadan artistin ja noin kymmenen venuen kanssa tiiviissä yhteistyössä pitäen huolta siitä, että osapuolilla on hallussaan kaikki tarvittavat ainekset onnistuneeseen festivaaliin ja keikkoihin. Artistituottajalta odotamme hyviä organisointi- ja viestintätaitoja, riittävää lavateknistä ymmärrystä sekä kokemusta tapahtuma-alalta. Artistituottajan työ alkaa elokuussa osa-aikaisena ja kestää noin lokakuun alkuun asti. 

 • Artistituottaja toimii Lost In Musicin artistien ja venueiden kanssa tiiviissä yhteistyössä.
 • odotamme hyviä organisointi- ja viestintätaitoja, riittävää lavateknistä ymmärrystä sekä kokemusta tapahtuma-alalta.
 • Työ alkaa elokuussa osa-aikaisena ja kestää noin lokakuun alkuun asti.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kanssa 16.5. mennessä osoitteeseen [email protected] ja otsikoi viestisi hakemasi tehtävännimikkeellä esim. “Tuotantoharjoittelija”. Valintoja voidaan tehdä jo ennen rekrytoinnin päättymistä, joten ole nopea.