right-svg-background left-svg-background

LOST IN MUSIC HAKEE VIESTINNÄN HARJOITTELIJAA SYKSYLLE 2023

Tampereella 4.-7.10.2023 järjestettävä Suomen suurin showcase- ja kaupunkifestivaali Lost In Music etsii viestinnän harjoittelijaa osaksi ensi syksyn tiimiään. 

 

Viestinnän harjoittelija osallistuu laajasti Lost In Musicin viestintään ja markkinointiin, keskittyen etenkin sosiaalisen median sisällöntuotantoon ja sen suunnitteluun. Hän voi kirjoittaa, ideoida, aikatauluttaa, somettaa, julkaista ja toimia vetäjänä festivaalin vapaaehtoisten sometiimille. Lopullinen työnkuva sekä tehtävät määräytyvät harjoittelijan omien taitojen ja toiveiden mukaan. Lost In Musicin viestintätiimissä pääsee varmasti tekemään, koska viestittävää on paljon! Viestintätiimi toimii tiiviissä yhteistyössä festivaalin tuotantotiimin kanssa, joten harjoittelijan on samalla mahdollista oppia myös festivaalin tuotannosta.

 

Odotamme harjoittelijalta luovaa ja itseohjautuvaa otetta työskentelyyn, joustavuutta, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä hyvää organisointikykyä. Rohkeasta ja ennakkoluulottomasta asenteesta sekä kyvystä heittäytyä ja tuoda esiin villejäkin ideoita on tässä tehtävässä hyötyä. 

 

Kokoaikainen harjoittelu alkaa elokuussa 2023 ja kestää noin 2 kuukautta. Harjoittelua voi tehdä pääosin etänä tai syyskuun alusta alkaen Helsingissä. Festivaaliviikon ajan koko tiimi työskentelee Tampereella. Harjoittelijalle maksetaan korvaus. 

 

Oletko sinä Lost In Musicin tuleva viestintäharjoittelija? 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Lost In Musicille tämän lomakkeen kautta

 

HUOM! Haku toteutetaan anonyymisti haastattelukutsuhin asti. Jätäthän hakemuksestasi ja CV:stäsi henkilötiedot pois. 

 

Valintaan saatetaan päättyä jo ennen hakuajan päättymistä, joten nopeus on valttia! 

 

Lisätietoja antaa Lost In Musicin tuottaja:
Peppi Arrimo
[email protected]
+358 (0)400 366 967