right-svg-background left-svg-background

Lost In Music järjestetään 8.-10.10.2020 – Artistihaku avattu ja Blind Bird -liput myynnissä!

Lost In Music järjestetään 14. kerran lokakuussa 2020 Tampereella. Kaupunkifestivaali levittäytyy jälleen 8.-10.10.2020 ympäri tuttuja keikkapaikkoja, joiden lisäksi festivaalilla päästään kokemaan perinteisistä tapahtumapaikoista poikkeavia uusia aluevaltauksia.

Lost In Musicin artistihaku on avautunut tänään tällä sivulla. Artistit ja bändit voivat hakea esiintymään musiikkialan ammattilaisten silmien eteen täyttämällä hakulomakkeen 15.7.2020 mennessä. Lost In Musicin ohjelmisto ja keikkapaikat julkistetaan elokuussa 2020.

Tapahtuman promoottorina on tästä vuodesta alkaen operoinut Sunborn Liven Pietu Sepponen. Hänen mukaansa Lost In Musicin tarve on entistäkin huutavampi peruuntuneen festarikesän jälkeen: “Tapahtuma-ala on pitkään jatkuneen kasvun jälkeen törmännyt täysin odottamattomaan ja epäreiluun jäävuoreen, jonka viillot ovat osuneet koko musiikkialan ravintoketjuun haavoittavasti. Suunta tuntuu onneksi tällä hetkellä olevan kaikesta huolimatta tarmokas ja eteenpäin katsova. Lost In Music järjestetään lokakuussa tavalla tai toisella, tilanteeseen reagoiden ja vastuullisuus edellä. Sitä tarvitsee bändit, yleisö, keikkapaikat kuin taustavaikuttajat. Tällä hetkellä tapahtumaa suunnitellaan toteutettavaksi fyysisessä muodossa.”

Rajoitettu erä edullisia Lost In Musicin Blind Bird -festivaalipasseja on nyt avattu myyntiin. Kolmen päivän rannekkeeseen vaihdettavat liput oikeuttavat pääsyyn kaikille Lost In Music -keikoille, edellyttäen, että tapahtumapaikka ei ole saapumishetkellä täynnä. Loppukesästä avataan normaalihintaisten festivaalipassien, sekä yksittäisten lippujen myynti.

 

Blind Bird -liput alk 40,00e

www.lostinmusic.fi/liput

 

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:

Pietu Sepponen / Promoottori

[email protected] puh. 044-5566113