right-svg-background left-svg-background

LOST IN MUSIC JULKISTAA ENSIMMÄISET ESIINTYJÄNSÄ – FESTIVAALIRANNEKE SYKSYN 2022 TAPAHTUMAAN ON NYT MYYNNISSÄ!

Tampereen klubeille ja tapahtumataloihin 28.9.-1.10.2022 levittäytyvä Lost In Music -showcase-festivaali julkistaa tänään ensimmäiset esiintyjänsä. Samalla starttaa festivaalirannekkeen early bird -myynti syksyn tapahtumaan. Musiikkialan ammattilaisista koostuvan artistityöryhmän kokoonpano on nyt myös julkistettu.

Lost In Music tuo tänä vuonna jo 15. kerran raikkaimman kotimaisen musiikin Tampereelle. Nyt julkistettavan kymmenen ensimmäisen artistin kokonaisuutta leimaa ajankohtaisuus ja tuoreus. Lost In Musicissa nähdään tämän hetken puhutuin kotimainen nouseva artisti Pehmoaino, merkittävän tyylinmuutoksen tekevä Melo, rap-tulokas Slani, pop-artisti Nelma U, rap-artisti Blacflaco, Adikian ja Mon-Sala duo-kokoonpano Matriarkaatti, taidemusiikkiin- ja ambientiin kallellaan olevat Ada Aik, Aho sekä Elia Lombardini. Tulevana syksynä ohjelmistoa tähdittäää myös riehakkaista keikoistaan tunnettu rockia ja bluegrassia luovasti yhdistelevä kansainvälisesti menestynyt Steve ‘n’ Seagulls.

”Viime vuoden menestyksekäs Lost In Music oli ensimmäisiä sisäfestivaaleja pandemia-aikana. Nyt katse on käännetty täysipainoiseen Lost In Musicin tekemiseen, johon ylpeänä voimme tänään julkistaa 10 ensimmäistä artistia, jotka edustavat monimuotoisesti tämän hetken kuuminta kotimaista musiikkia. Luvassa on nelipäiväinen Lost In Music, johon tullaan kiinnittämään lähes 100 artistia. Lisää julkistuksia on luvassa pitkin kesää matkalla kohti Lost In Musicin 15v. juhlatapahtumaa,” taustoittaa Lost In Musicin promoottori Pietu Sepponen.

Early bird -festivaalirannekkeiden myynti syksyn 2022 Lost In Musiciin on alkanut Tiketin myyntikanavissa. Nyt myynnissä oleva festivaaliranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin tapahtumiin, edellyttäen, että tapahtumapaikassa on tilaa saapumishetkellä. Lähempänä tapahtumaa julkaistaan päiväkohtaiset esiintymispaikat ja käynnistetään yksittäisten keikkapaikkojen iltakohtainen lipunmyynti.

Ensimmäisten esiintyjien lisäksi tänään julkistetaan myös Lost In Musicin artistityöryhmän kokoonpano. Artistityöryhmässä on edustettuna monipuolisesti Suomen musiikkialan ääni.

Artistityöryhmän muodostaa seuraava kokoonpano:

Pietu Sepponen – Lost In Musicin promoottori (lopulliset artistivalinnat)
Mikko Meriläinen / Soundi
Oskari Onninen / Vapaa toimittaja (Helsingin Sanomat, Image)
Arto Mäenpää / Kaaoszine
Lotta Savolainen / Radio Helsinki
Liisa Nassir Tolonen / Sveriges Radio Finska
Petra Piiroinen / Meidän Festivaali
Renaz Ebrahimi / YLEX
Aino-Maria Paasivirta / Fullsteam Agency
Jukka Varmo / Live Nation Finland
Jussi Mäntysaari / Nelonen Media
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Live
Nosh A Lody / Sony Music
Meri Timgren / Universal Music Finland
Saara Everi / PME
Niko Kangas / Music Finland
Samuli Väänänen / Spotify Suomi
Feniks Willamo / All Day Agency
Esa Tontti / Alt Agency & Management
Janne Laurila / Pakkahuone/Telakka /
Marko Nikula / Olympia
Annamaija Saarela / G Livelab Tampere
Samppa Rinne / Tampere-talo

Lost In Music 28.9.-1.10.2022
Aho, Ada Aik, Blacflaco, Elia Lombardini, Matriarkaatti, Melo, Nelma U, Pehmoaino, Slani, Steve ‘N’ Seagulls + lisää julkistuksia tulossa
Rajoitettu määrä Early bird -festivaalirannekkeita nyt myynnissä Tiketissä alk. 60,00e.
www.lostinmusic.fi
www.tiketti.fi/lostinmusic