right-svg-background left-svg-background

Lost in Music julkistaa ensimmäiset esiintyjänsä!

Tampereen stageilla nähdään mm. JVG, Poets of the Fall, Pariisin Kevät, Irina, Maustetytöt sekä iskevä kattaus tanskalaista uutta raskasta musiikkia.

Lost in Musicin suurin esiintymispaikka on Tullikamarin Pakkahuone. Pääkonserttien esiintyjät ovat Reuna-albumin elokuussa julkaiseva Pariisin Kevät, Rata/Raitti-levyään kesäkuussa juhliva JVG ja ranskankielisellä singlellään juuri yllättänyt Poets of the Fall. Liput näille keikoille ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

Myös koko festivaalin kattava festivaaliranneke on nyt saatavilla ennakkoon Tiketistä, tällä hetkellä erittäin rajoitetusti Early Bird -hintaan. Keikkakohtaiset liput tulevat myyntiin loppukesästä.

Lost in Music tuo monipuolisen tarjonnan Tampereelle jo kolmannentoista kerran. Tapahtumassa esiintyy noin 100 artistia ja bändiä. Tanskalainen Prime Collective esittelee Lost in Musicissa neljä edustamaansa yhtyettä. Defecto, Siamese, Helhorse ja Aphyxion näyttävät, että juuttien rock- ja metalliskene on elossa ja potkiva.

Suomalaisista esiintyjistä kiinnostusta herättävät varmasti esimerkiksi indiestä valtavirtaan pikavauhtia ponnahtanut Maustetytöt, kotimaisen roots-musiikin seuraava iso akti Iron Country Sisters, kitaristi Ben Varonin heavy metal -musiikin perusarvoihin uskova Oceanhoarse sekä sisukas laulaja-lauluntekijä Viitasen Piia, jonka marraskuussa ilmestyvää albumia on jo lämmitelty Meidän jälkeemme hiljaisuus -singlellä.

Lost in Music on Suomen suurin klubifestivaali ja Tampereen syksyn kohokohta. Elävän musiikin monet kasvot nähdään lavoilta 2.-5. lokakuuta 2019.