right-svg-background left-svg-background

LOST IN MUSICIN VAPAAEHTOISHAKU ON NYT AUKI!

Lost In Music 2022 vapaaehtoishaku on nyt avattu, ja haluamme sinut tekemään festaria kanssamme!

Lost In Musicissa toimii kymmeniä vapaaehtoisia erilaisissa tehtävissä kulunvalvonnasta lavaroudauksiin, venuehoustaukseen, sosiaaliseen mediaan ja valokuvaukseen. Vapaaehtoiset ovat tärkeä osa Lost In Musicia ja he tekevät Lost In Musicista toimivan ja tunnelmallisen, upean festivaalin.

Vapaaehtoistehtävät sijoittuvat pääosin tapahtuma-ajalle keskiviikosta lauantaihin 28.9.-1.10.2022. Joitain tehtäviä on tarjolla myös ennen ja jälkeen festivaalin, esimerkiksi rakennus- ja somistustiimissä. Vapaaehtoisena toimitaan vähintään kahdessa vuorossa, mutta halutessaan vaikka kaikkina neljänä festivaalipäivänä. Vuorojen pituudet vaihtelevat tehtävien mukaan, yleensä kestoltaan 5–8 tuntia.

Lost In Music tarjoaa vapaaehtoisille lämpimän ruoan, sekä festivaalirannekkeen, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Lost In Musicin tapahtumiin (edellyttäen, että tapahtumapaikassa on saapumishetkellä tilaa).

Hakulomakkeeseen pääset TÄÄLTÄ. Täytäthän lomakkeen huolellisesti ja olethan nopea, sillä vapaaehtoispaikkoja on rajallisesti!

Toivottavasti nähdään pian festivaalin merkeissä!